מי לא מתגעגע לפיקניק אמיתי בטבע, כשהאוויר נושב, הכלניות מלבלבות ומסביב המנגל חתולים רעבים ומייללים. כל מי שתשאלו יגיד לכם שכשמזג האוויר מושלם, אין דבר טוב יותר מאשר ארוחה בטבע ולא משנה האם זה פיקניק או ארוחה קלה יותר. אבל בתקופת הקורונה שאי אפשר לצאת, כשהפארקים נעולים וסכנת הדבקות נמצאת בכל מקום, הגיע הזמן למצוא תחליף. הכירו את גריל הגז, זה שיאפשר לכם להנות מטעם של על האש, גם כשאתם בבידוד.

אז מה זה גריל גז ומה היתרונות שלו? המשיכו לקרוא כדי לדעת.

גריל גז לזמן הסגר

אין כמעט מי שלא מכיר את הגריל החשמלי, אך מצד שני, אין כמעט מי שיגיד לכם שזה טעים כמו על האש, זה לא אותו טעם, המרקם של הבשר לא אותו דבר. כשהבשר נעשה על האש, ממש על האש, הוא מרגיש אחרת. נקודה. 

בגריל חשמלי הסיבה היא מאוד ברורה. הבשר לא נחשף לאש חיה ולכן תהליך הבישול שלו גם שונה, אבל יש פתרון אחר – גריל גז. 

גריל הגז מציע משטח רחב לצליית בשר. היתרון המשמעותי הוא שהבשר תחת אש גלויה ממש. ישנם סוגים שונים שאפשר להכניס בהם גם גחלים רגילות לבחירתכם, ככה שכשאתם קונים את המכשיר, יש לכם גם מנגל ענק קבוע. הלהבות צולות את הבשר כמו בעל האש רגיל ואולי חסר רק את ריח הפחמים. 

יתרון נוסף של המכשיר שהוא קל לניקוי. למי מכם שמשתמש במנגל קבוע בוודאי מכיר את הסיוט הזה, של לנקות את המנגל בסוף הסעודה. שאריות שומן הופכות לאבנים קטנות ונדבקות לברזל, הכל נהיה שחור ולא יורד. הגריל גז פותר את הבעיה הזו, אין גחלים והרשת לא מתלכלכת כל כך בגלל עוצמת האש המווסתת. 

> מידע מקצועי ופרטים נוספים ניתן למצוא בכתובת https://www.argaman4u.co.il!